Wie of wat is PCPO Barendrecht & Ridderkerk?

11 scholen, onbeperkte kansen

PCPO Barendrecht en Ridderkerk - stichting voor protestants christelijk primair onderwijs- vormt het schoolbestuur van 11 basisscholen.
Zes in Barendrecht en vijf in Ridderkerk. Onze christelijke basisscholen staan open voor álle kinderen en onze leerkrachten willen deze kinderen stimuleren. Ze geven vertrouwen om te leren en prikkelen nieuwsgierigheid. Alle kinderen worden uitgedaagd om deel uit te maken van de wereld die hen omringt. Met 11 scholen zijn er onbeperkte kansen. Elke school heeft een eigen gezicht, een eigen sfeer. Iedere school is uniek, sommige scholen geven OntwikkelingsGerichtOnderwijs, zijn High Performance Schools of zijn heel sportief.
Samen zijn we PCPO. En willen we allemaal hetzelfde: krachtig zijn in geloofwaardig onderwijs!

Waarom werken bij PCPO?

Met 11 christelijke basisscholen is er altijd een onderwijsvorm die bij jou past. Het geven van goed en eigentijds onderwijs vanuit de christelijke levensbeschouwing dragen wij graag uit in ons dagelijks werk. Onze collega's vinden het belangrijk dat medewerkers bewust kiezen voor christelijk onderwijs. 

Kinderen wil je de ruimte geven om zich te ontwikkelen. Zo willen wij ook onze medewerkers de ruimte geven, hen stimuleren om gebruik te maken van ieders kwaliteiten. Zo geven we krachtig onderwijs door deskundige professionals.

Bij PCPO bieden we oneindige mogelijkheden en kun je écht aan de slag met onderwijs. 

Onze vacatures Open sollicitatie?

Onze scholen in Barendrecht en Ridderkerk

Bekijk onze scholen